Ekströmin Kalapuoti

Graavilohifile siivutettu

1,0 kg

Graavattu lohifile, kasvatettu Norjassa, graavattu Suomessa.
46,30 €/kg
Hinta:
46,30 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 6 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Toistaiseksi toimitamme kalaa vain pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Espoo). Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Ekströmin Kalapuoti on hankolaisen kolmannen sukupolven kalastajan Magnus Ekströmin tuoreen kalan erikoismyymälä Helsingissä Hakaniemen kauppahallissa.

Tuotetiedot

Graavattu lohifile siivutettuna. Tuote on pakattu vakuumiin ja se säilyy 10 vrk.

 

Graavi fileet  on valmistettu perinteisen skandinaavisen reseptin mukaan, noudattaen erikoista tarkkuutta pieniä yksityiskohtia kohtaan jotta saavutettaisiin huippulaadukas tuote. Lohi on säilötty suola–pippuri-seoksessa ja koristeltu kaikkein hienoimmilla mausteilla.

 

Laadun takaa parhaat raaka-aineet mitä puhtaimmista arktisista vesistä, joiden sanotaan tuottavan kaikkein parhaimman lohen. Kaikki käsittelemämme lohi on käsin fileerattu huippumodernilla laitoksellamme.