Ekströmin Kalapuoti

Savulohifile naturel

1,0 kg

Lämminsavustettu lohifile, kasvatettu Norjassa, savustettu perinteisin menetelmin Suomessa.
42,30 €/kg
Hinta:
42,30 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 6 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Toistaiseksi toimitamme kalaa vain pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Espoo). Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Ekströmin Kalapuoti on hankolaisen kolmannen sukupolven kalastajan Magnus Ekströmin tuoreen kalan erikoismyymälä Helsingissä Hakaniemen kauppahallissa.

Tuotetiedot

Ekströmin lämminsavulohifile saa uniikin makunsa, koska se on savustettu aidolla leppäpuun purulla. Valmistuksessa ei ole käytetty ruiskusuolausta eikä kemiallisia savustusmenetelmiä, vaan kyseessä on hartaudella ja syvällisellä ammattitaidolla vanhoja perinteitä kunnioittaen käsityönä jalostettu tuote.

Laadun takaa parhaat raaka-aineet mitä puhtaimmista arktisista vesistä, joiden sanotaan tuottavan kaikkein parhaimman lohen. Kaikki savustamamme lohi on käsin fileerattu huippumodernilla laitoksellamme.