Hemmanet

Laidunkalkkuna 1 kpl

5,5 kg

Free range -laidunkalkkuna suoraan tilalta.

15,70 €/kg
Hinta:
86,40 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 3 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys. Pääkaupunkiseudulla tuotteet toimitetaan pakkaskuljetuksella. Muualle Suomeen toimitus hoidetaan Postin lämpötilasäädellyllä Termojakelulla, jolloin tuotteen pintalämpötila ei välttämättä pysy kuljetuksen aikana alle -20C. Käytännössä tuotteet ovat kuitenkin umpijäässä, mutta emme voi taata -20C lämpötilaa.

Tila

Närpiössä sijaitseva Hemmanet on ensimmäinen tila, joka aloitti free range -laidunkalkkunoiden kasvattamisen Suomessa. Eläinten hyvinvointi ja mahdollisuus liikkua vapaasti on tuottajille hyvin tärkeää ja se näkyy lihan laadussa ja maussa.

Tuotetiedot

Laidunkalkkuna on laitumella kasvanut eli free range -kalkkuna. Tuote on pakastettu. Toimitamme tuotteet pakkaskuljetuksella pääkaupunkiseudun alueella. Muualle Suomeen toimitus hoidetaan Postin lämpötilasäädellyllä Termojakelulla, jolloin tuotteen pintalämpötila ei välttämättä pysy kuljetuksen aikana alle -20C. Käytännössä tuotteet ovat kuitenkin umpijäässä, mutta emme voi taata -20C lämpötilaa.

 

Laidunkalkkunat ovat maustamattomia, lisäaineettomia ja GMO-vapaita. Tuotteesen ei ole lisätty vettä eikä suolaa.

 

Hemmanetin laidunkalkkunat laiduntavat kesät 10 000 m2 kokoisella alueella, jossa niillä on tilaa ja mahdollisuus elää lajille ominaisella tavalla. Kalkkunat liikkuvat vapaasti laitumella ja syövät ruohoa ja kauraa. Kalkkunoilla on laitumella sääsuoja, johon ne voivat halutessaan mennä. Sääsuojassa on tarjolla vettä ja rehua, joka koostuu tilan omasta viljasta sekoitettuna kalkkunoille tarkoitettuun lisäravinnetiivisteeseen. 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Ekströmin Kalapuoti

Graavilohifile siivutettu
1,0 kg

Graavilohifile siivutettu
46,30 €/kg
46,30 €


Seuraava toimitus: 22.12.2017

Ekströmin Kalapuoti

Kylmäsavu lohifile siivutettu
1,0 kg

Kylmäsavu lohifile siivutettu
46,30 €/kg
46,30 €


Seuraava toimitus: 22.12.2017