Hemmanet

Savustettu puolikas laidunkalkkuna

2.5 kg

Free range -laidunkalkkuna suoraan tilalta, savustettu, pakattu vakuumiin.

23,60 €/kg
Hinta:
59,00 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 4 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta

Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Närpiössä sijaitseva Hemmanet on ensimmäinen tila, joka aloitti free range -laidunkalkkunoiden kasvattamisen Suomessa. Eläinten hyvinvointi ja mahdollisuus liikkua vapaasti on tuottajille hyvin tärkeää ja se näkyy lihan laadussa ja maussa.

Tuotetiedot

Laidunkalkkuna on laitumella kasvanut eli free range -kalkkuna. Tuote on savustettu, pakattu vakuumiin.

  • 1 x puolikas savustettu laidunkalkkuna n, 2,5 kg 

Laidunkalkkunat ovat maustamattomia, lisäaineettomia ja GMO-vapaita. Tuotteesen ei ole lisätty vettä eikä suolaa.


Hemmanetin laidunkalkkunat laiduntavat kesät 10 000 m2 kokoisella alueella, jossa niillä on tilaa ja mahdollisuus elää lajille ominaisella tavalla. Kalkkunat liikkuvat vapaasti laitumella ja syövät ruohoa ja kauraa. Kalkkunoilla on laitumella sääsuoja, johon ne voivat halutessaan mennä. Sääsuojassa on tarjolla vettä ja rehua, joka koostuu tilan omasta viljasta sekoitettuna kalkkunoille tarkoitettuun lisäravinnetiivisteeseen.