Herrakunnan lammas

Puolikas karitsa, sisältää viulun

9 kg

Korkealaatuista suomenlampaan karitsan lihaa suoraan tilalta. Luullinen karitsanviulu kruunaa pääsiäisen ruokapöydän.

18,50 €/kg
Hinta:
166,50 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 3 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, olethan vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Herrakunnan Lammas Oy on eettiseen karitsan- ja vasikanlihantuotantoon erikoistunut maatila Perttelissä Salon seudulla. Toiminta tilalla aloitettu v.2010 ja viihtyisä lampola valmistui v.2014. Tilalla tuotetaan maukasta ja huippulaadukasta karitsanlihaa ympärivuotisesti. Tuotannossa kiinnitetään erityistä huomiota eläinten hyvinvointiin, lajinmukaisen käyttäytymisen mahdollistamiseen sekä rehun laatuun. Kausituotteena tilalla myydään myös huippulaadukasta laidunvasikkaa. Tilan oma kasvisten ja rehun tuotanto on luomua.

Tuotetiedot

9 kg lajitelma sisältää karitsan lihaa vakuumipakkauksissa. Kaikki osat on leikattu pieniin annoskokoihin, lukuun ottamatta viulua. Painot voivat vaihdella karitsan koosta riippuen.

  • kyljyksiä (niskasta ja etuselästä) 1,0 kg
  • parikyljyksiä (sisältää ulko- ja sisäfileen) 1,0 kg
  • lapapaisti (3 osassa) 1,5 kg
  • potkat 0,5 kg
  • viulu 2,5 kg
  • grillikylki 1,0 kg
  • lampaan jauhelihaa 1,5 kg

 

Valtaosa tilan lampaista on Suomen alkuperäisrotuihin lukeutuvaa kainuunharmasta, jonka liha on hienosyistä ja vähärasvaista. Kainuunharmas on harvinainen rotu, joka oli jo katoamassa sukupuuttoon, mutta kanta on määrätietoisella työllä saatu elvytettyä. Lisäksi tilalla kasvatetaan valkoista ja ruskeaa suomenlammasta.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kuorttisen luomukanala

Luomumunia 6 x 30 kpl
12 kg

Luomumunia   6 x 30 kpl
5,90 €/kg
70,80 €


Seuraava toimitus: 27.10.2017

L'Uomu Nokka

Luomubroilerin rintafile 20 kpl
5 kg

Luomubroilerin rintafile 20 kpl
28,00 €/kg
140,00 €


Seuraava toimitus: 26.10.2017