Herrala Beef

Herralan Kesä, Luomu

10 kg

Lihat ovat pakasteena, koska jauhelihamme valmistetaan ihan tuoreesta ruhosta, mutta ruhon paisti- ja fileeosia raakakypsytetään muutamia viikkoja. Näin voimme tarjota samassa 10 kg setissä sekä jauhelihaa että paisteja ja fileitä. Lihojen laatua ei heikennä se, että ne pakastetaan ensi tilassa leikkaamon tehokkailla laitospakastimilla. Lihat ovat kätevissä 0,5 kg paketeissa.

23,20 €/kg
Hinta:
232,00 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 3 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Herralan tilalla Päijät-Hämeessä kasvatetaan hereford- ja limousinrotuista luomupihvikarjaa emolehmätuotannon periaatteiden mukaisesti. Eläinten hyvä ja onnellinen elämä syntymästä aina teurastukseen saakka on Herralan tilalla perusasia, lähtökohta, jonka pohjalta tätä työtä tehdään.

Tuotetiedot

10 kg hereford-limousin luomupihvilihaa 

  •     2 x 0,5 kg raakakypsytetty ulkofileeleike
  •     2 x 0,5 kg raakakypsytetty grillipihvi sisäpaistista
  •     2 x 0,5 kg hampurilaispihvi (grillaukseen optimoitu karkeammalla terällä tehty sopivan rasvainen jauheliha)
  •     4 x 0,5 kg raakakypsytetty paistisuikale
  •     10 x 0,5 kg jauheliha

Lihat ovat pakasteena, koska jauhelihamme valmistetaan tuoreesta ruhosta, mutta ruhon paisti- ja fileeosia raakakypsytetään muutamia viikkoja. Näin voimme tarjota samassa 10 kg setissä sekä jauhelihaa että paisteja ja fileitä. Lihojen laatua ei heikennä se, että ne pakastetaan ensi tilassa leikkaamon tehokkailla laitospakastimilla. Lihat ovat kätevissä 0,5 kg paketeissa.

 

Herralan tilalla kasvatetaan luomupihvikarjaa. Eläimet ovat myös nautojen laajimman hyvinvointisopimuksen piirissä. Karjan kasvattamisessa kiinnitetään erityistä huomiota eläinten hyvään kohteluun ja onnelliseen elämään syntymästä teurastukseen saakka. Uskomme, että sen voi havaita myös lihan laadussa ja maussa. Kesäisin karjaa pidetään pelto- ja metsälaitumilla ja talvella ulkotarhoilla varustetuissa pihatoissa ja lämpimän navetan suojissa. Eläimet ruokitaan omalla tilalla kasvatetulla luomuravinnolla. 

 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Viskilän tila

Kukonpojan rintafile 5 x 5 kpl
6 kg

Kukonpojan rintafile 5 x 5 kpl
28,20 €/kg
169,20 €


Seuraava toimitus: 01.09.2017

Leppälän luomutila

Luomupossua arkeen
10 kg

Luomupossua arkeen
15,60 €/kg
156,00 €


Seuraava toimitus: 31.08.2017

Nokan lammastila

Luomukaritsan herkkuboksi
7 kg

Luomukaritsan herkkuboksi
20,90 €/kg
146,30 €


Seuraava toimitus: 12.10.2017