Herrala Beef

Hereford-Limousin jauheliha, Luomu

5 kg (5 x 1 kg)

Jauheliha on kätevissä 1,0 kg paketeissa.
17,00 €/kg
Hinta:
85,00 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 3 päivää ennen toimitusta
TAI

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Herralan tilalla Päijät-Hämeessä kasvatetaan hereford- ja limousinrotuista luomupihvikarjaa emolehmätuotannon periaatteiden mukaisesti. Eläinten hyvä ja onnellinen elämä syntymästä aina teurastukseen saakka on Herralan tilalla perusasia, lähtökohta, jonka pohjalta tätä työtä tehdään.

Tuotetiedot

5 kg hereford-limousin luomupihvikarjan jauhelihaa. Pakastettu tuoreena.

  • 5 x 1,0 kg jauheliha

 

Herralan tilalla kasvatetaan luomupihvikarjaa. Eläimet ovat myös nautojen laajimman hyvinvointisopimuksen piirissä. Karjan kasvattamisessa kiinnitetään erityistä huomiota eläinten hyvään kohteluun ja onnelliseen elämään syntymästä teurastukseen saakka. Uskomme, että sen voi havaita myös lihan laadussa ja maussa. Kesäisin karjaa pidetään pelto- ja metsälaitumilla ja talvella ulkotarhoilla varustetuissa pihatoissa ja lämpimän navetan suojissa. Eläimet ruokitaan omalla tilalla kasvatetulla luomuravinnolla. 

 

Herralan tilalta myyntiin tuleva liha on leikkaamossa lihamestarin valvonnassa oikeaoppisesti raakakypsytettyä. Jauheliha valmistetaan ihan tuoreesta ruhosta ja myydään välittömästi tuoreena tai pakastetaan leikkaamossa heti jauhatuksen jälkeen. Tällä varmistetaan jauhelihan paras mahdollinen laatu niin tuoreena kuin pakasteenakin.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Nokan lammastila

Luomukaritsan herkkuboksi
7 kg

Luomukaritsan herkkuboksi
19,40 €/kg
135,80 €


Seuraava toimitus: 29.03.2018

Viskilän tila

Kukonpojan rintafile 5 x 5 kpl
6 kg

Kukonpojan rintafile 5 x 5 kpl
25,20 €/kg
151,20 €


Seuraava toimitus: 26.10.2017

Leppälän luomutila

Luomupossua arkeen
10 kg

Luomupossua arkeen
13,90 €/kg
139,00 €


Seuraava toimitus: 26.10.2017