Ekströmin Kalapuoti

Ekströmin Kalapuoti on hankolaisen kolmannen sukupolven kalastajan perheyritys.

 

Ekströmin Kalapuoti on ammattikalastaja Svetlana ja Magnus Ekströmin tuoreen kalan erikoismyymälä Helsingissä Hakaniemen kauppahallissa. Kahdeksan kalastajan verkosto Hangon ja Tammisaaren vesillä takaa kotimaisen kalan tuoreuden ja runsaan lajivalikoiman.

 

Tässä perheyrityksessä kalastetaan läpi vuoden. Kiireaikoina he hankkivat kausiluontoisesti kalaa myös suoraan Hangon lähiseudun kalastajilta. Kala käsitellään joka aamu tuoreena modernissa kalankäsittelylaitoksessa. Kalan jäljitettävyys ja laatu on ensiarvoisen tärkeää tälle perheyritykselle ja he tekevät tiivistä yhteistyötä Suomen elintarvikeviranomaisten kanssa.

 

Yrityksen omistajan Marcus Ekström myy itse kalaa Helsingin Hakaniemen kauppahallissa silloin kun ei ole kalastamassa. Hän on kalastanut ja myynyt kalaa koko ikänsä ja takaa , että asiakkaat saavat kalansa aina tuoreena ja oikein käsiteltynä.

 

Kotitilan kautta tilatut tuoreet kalat tuodaan toimituspäivän aamuna kalastajalta tai kasvattajalta ja toimitetaan asiakkaille kylmäkuljetuksella. Kala on aina huipputuoretta.


Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

This is a custom CMS block displayed if category is empty.
You can replace it with any custom content.