Suomen Kotitila Oy

Kotitila.fi - Hyvää ruokaa suoraan tilalta


Suomen Kotitila Oy:n Kotitila.fi on lähi- ja luomuruoan verkkokauppa, joka edistää puhtaan, maukkaan ja reilun ruoan asiaa Suomessa.

 

Tarjoamme asiakkaillemme vaivattoman tavan ostaa hyvää ruokaa suoraan tilalta, kätevästi kotiin kuljetettuna. Kun tilaat ruokaa Kotitila.fi-palvelusta, tiedät aina tarkkaan miltä tilalta ruoka tulee. Eläinten hyvinvointi ja kestävä kehitys eri muodoissaan ovat Kotitilan tuottajakumppaneille ensiarvoisen tärkeää.

 

Tuottajakumppaneillemme tarjoamme kätevän ja joustavan tavan myydä tuotteita suoraan asiakkaille, jotka arvostavat laadukasta ja reilua ruokaa. Tämän ansiosta tuottaja saa paremman korvauksen työstään ja tuotteistaan.

 

Keskitymme tuoreeseen luomu- ja lähilihaan, koska sen saatavuus on haasteellista suurimmissa kaupungeissakin. Valikoimassamme on myös luomukananmunia ja kalaa.

 

Suomen Kotitilan perustivat vuonna 2012 Eeva-Maria Poutanen ja Petteri Kytönen. Heitä yhdistää intohimo hyvään ruokaan, yrittäjähenkisyys ja halu luoda uusia vaihtoehtoja ruuan ostamiseen ja myymiseen Suomessa.


Suomen Kotitila Oy:n y-tunnus on 2497545-1. Toimistomme osoite ja postiosoitteemme on Tekniikantie 14, 02150 Espoo.