Tuomaan Kalatukku

Kylmäsavulohi siivutettu

1,0 kg

Kylmäsavustettu lohifile 1kg. Kala on kasvastettu Norjassa, savustettu Suomessa.Toimitus toistaiseksi vain pääkaupunkiseudulle.

46,30 €/kg
Hinta:
46,30 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 4 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Toistaiseksi toimitamme kalaa vain pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Vantaa ja Espoo). Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Tuomaan Kala Oy on helsinkiläinen kalatukku, joka myy laadukkaita kalatuotteita. Kalat tulevat suoraan kalastajilta ja kalatuotteet tehdään käsityönä omassa tuotantolaitoksessa. Tuotteet ovat tuoreita, maukkaita ja huippulaadukkaita.

Tuotetiedot

Siivutettu kylmäsavulohifile 1 kg. Lohi on kasvatettu Norjassa ja savustetaan Suomessa. 

 

Tuomaan Kalatukun kalat ovat käsin fileoituja ja ehdottoman tuoreita. Kalat toimitetaan kotiin lämpötilasäädellyllä kuljetuksella, katkeamaton kylmäketju takaa tuotteen laadun ja tuoreuden.