L'Uomu Nokka

Luomubroilerin koipireisi 20 kpl

5 kg

Noin 5 kg laatikko sisältää20 kpl (10 x 2 kpl rasia) luomubroilerin koipireisiä. Tuote on tuore, maustamaton, lisäaineeton ja juuri leikattu.

15,40 €/kg
Hinta:
77,00 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 3 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

L'Uomu Nokka on ensimmäinen Suomessa kasvanut luomubroileri. Kasvatustilat sijaitsevat Punkalaitumella, Peräseinäjoella ja Loimaalla, ja Tanskasta tulevat munat haudotaan Huittisissa. Linnut syövät laadukasta luomuravintoa, saavat paljon päivänvaloa ja pääsevät ulkoilemaan tilavilla laitumilla.

Tuotetiedot

L'Uomu Nokan suomalainen maustamaton, lisäaineeton ja GMO-vapaa luomubroilerin koipireisi, joihin ei ole lisätty suolaa eikä vettä.

 

Noin 5 kilon laatikko sisältää 20 kpl (10 x 2 kpl rasia) luomubroilerin koipireisiä. Tuote on tuore ja juuri leikattu.

 

Luomubroilerit ovat alkuperäistä rotua, joka elää luonnollisen pituista elämää. Ne pystyvät ja haluavat liikkua, kuopsuttaa siemeniä ja seurustella vapaana. Luomubroilerit saavat paljon auringonvaloa, sillä sisätiloille on säädetty riittävä ikkunoiden määrä. Linnut pääsevät ulkoilemaan joka päivä paitsi kylmillä pakkasilla, jolloin on mahdollista käydä terassilla. Luomubroilerit saavat ravintoa, joista puolet tulee kasvattajan omalta tilalta ja loput on luomurehua.

 

Luomubroilerin munat tulevat toistaiseksi Tanskasta luomutiloilta. Parin päivän ikäiset munat kuljetetaan suomalaiseen hautomoon Huittisissa, jossa ne viipyvät kolme viikkoa. Sen jälkeen tiput kuljetetaan kasvatustiloille Punkalaitumelle, Loimaalle ja Peräseinäjoelle.

 

 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Herrakunnan lammas

Puolikas karitsa, sisältää viulun
9 kg

Puolikas karitsa, sisältää viulun
18,50 €/kg
166,50 €


Seuraava toimitus: 08.11.2017