Pargas Gård

Luomuangus Isännän pakkaus

10 kg

Laadukasta ja ekologisesti tuotettua luomupihvikarjan lihaa suoraan tilalta. Tuotteet on pakattu 0,5-1 kilon vakuumipakkauksiin.

21,80 €/kg
Hinta:
218,00 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 3 päivää ennen toimitusta
TAI

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys.

Tila

Länsi-Uudellamaalla sijaitseva Pargas Gård on luomupihvikarjan kasvattamiseen keskittynyt tila, joka tuottaa aberdeen angus ja herefordrotujen risteytyksiä eettisin ja ekologisin periaattein.

Tuotetiedot

10 kg lajitelma sisältää anguspihvikarjan luomulihaa:

  • 1 kg ulkofilettä tai entrecotepihviä
  • 2 kg paistia
  • 1 kg patalihaa (suikale)
  • 6 kg jauhelihaa (0,5 kg pakkauksissa)

 

Pargas Gårdissa kasvatetaan luomupihvikarjaa ekologisten periaatteiden mukaan. Tilalla on noudatettu luomustandardeja jo vuodesta 1995. Karjan kasvattamisessa kiinnitetään erityistä huomiota eläinten eettiseen kohteluun sekä ekologiseen tuotantoon ja tulokset näkyvät lihan hyvässä laadussa sekä loistavassa maussa.

 

Kesäisin karjaa pidetään laitumilla, pelloilla ja luonnonniityillä. Talvisin karja kasvaa pihatossa, jossa niillä on mahdollisuus liikkua myös ulkotarhassa. Tilan eläimet ruokitaan omalla tilalla kasvatetulla luomuravinnolla.

 

Liha on mureutettu 1-2 viikkoa ennen toimitusta eli se on mureaa ja valmis käytettäväksi. Jos haluaa niin voi jatkaa ulkofilen, entrecoten, paistin sekä patalihan mureuttamista eli raakakypsyttää lihoja jääkaappilämpötilassa (alle 4 astetta) 3-4 viikkoa. Tämä saa erinomaisen lihan vielä paremmaksi. Jauhelihat ja luulliset lihat on hyvä käyttää tai pakastaa toimituksen jälkeen.

 

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Nokan lammastila

Luomukaritsan herkkuboksi
7 kg

Luomukaritsan herkkuboksi
20,90 €/kg
146,30 €


Seuraava toimitus: 12.10.2017

Viskilän tila

Kukonpojan rintafile 5 x 5 kpl
6 kg

Kukonpojan rintafile 5 x 5 kpl
28,20 €/kg
169,20 €


Seuraava toimitus: 01.09.2017

Leppälän luomutila

Luomupossua arkeen
10 kg

Luomupossua arkeen
15,60 €/kg
156,00 €


Seuraava toimitus: 31.08.2017