Tuomaan kalatukku

Tuomaan Kalatukun perustajat ovat pitäneet Helsingin kauppatorilla kalakauppaa jo yli 20 vuoden ajan. Stadin parhaat kalankäsittelijät lupaavat toimittaa vain parasta laatua, nopeasti, turvallisesti ja ystävällisesti.


Tuomaan Kalatukun tarina sai alkunsa Helsingin kauppatorilta, jossa Tuomaan Kalan perustajat ovat pitäneet laadukkaista kalatuotteistaan tunnettua torikauppaa jo yli 20 vuoden ajan. Tuomaan Kalan toiminnan kasvaessa ajatus kalatukun perustamisesta alkoi kyteä, ja vuonna 2010 kalatukku perustettiin Helsingin Kivikkoon. Huipputunnetusta torikaupasta laajennettiin ammattitaidolla ja ylpeydellä myös kalatukkutoimintaan, jotta olisi mahdollista palvella muitakin kuin kauppatorille asioimaan pääseviä asiakkaita. Tuomaan Kalatukku palvelee asiakkaita ympäri Suomea mutkattomalla palveluasenteella ja huippulaadukkailla, tuoreilla kalatuotteilla. Uusi tuotantolaitos täyttää vaativimmat elintarviketurvallisuuden vaatimukset.

 

Tuomaan Kalatukun valikoimaan kuuluu pyyntituoretta kotimaista ja ulkomaista kalaa, savupöntöstä höyryävää savukalaa sekä äyriäisiä ja sillejä.


Taulukkona 

Lajittelu Laskeva
/ sivu