Viskilän tila

Kukonpojan koipipala 5 x n.1kg

5 kg

Eettisesti kasvatettua Kukonharjan kukonpoikaa suoraan tilalta.

17,00 €/kg
Hinta:
85,00 €
Kotiinkuljetus: 9,90 €
Tilaa viimeistään: 3 päivää ennen toimitusta

Lisää kuvia

Tarkasta saatavuus postinumeroalueellasi

Ohjeita kotiinkuljetuksesta
Logistiikkakumppanimme toimittaa tilauksen kotiovellesi ja luovuttaa tuotteet sinulle. Paikkakunnasta riippuen voit valita päivätoimituksen klo 12-16 tai iltatoimituksen klo 17-21. Tarkista saatavuus syöttämällä postinumerosi oheiseen kenttään. Jotta kotiintoimitus sujuu hyvin, on ensiarvoisen tärkeää, että olet vastaanottamassa lähetystä sovittuna ajankohtana. Tuotteet toimitetaan lämpötilavalvotulla kuljetuksella, jolla taataan tuotteen säilyvyys. Pääkaupunkiseudulla tuotteet toimitetaan pakkaskuljetuksella.

Tila

Vampulassa sijaitseva Viskilän tila tarjoaa puhdasta ja eettisesti kasvatettua kukonpoikaa, jonka matka tilalta pöytään on lyhyt.

Tuotetiedot

Laatikko sisältää 5 x n.1kg pakkausta kukonpojan koipipaloja. Paino saattaa hieman vaihdella linnun koosta riippuen. Pakkauksen kokonaispaino on noin 5 kg. Tuote on pakastettu.

 

Toimitamme tuotteet pakkaskuljetuksella pääkaupunkiseudun alueella.

 

Viskilän tilan kukonpoikien kasvatuksessa panostetaan eläinten hyviin ja eettisiin kasvuoloihin ja siten myös lihan parempaan makuun. Viskilän tilalla kukonpojat elävät kasvattamossa, jossa ne voivat vapaasti tepastella turpeella ja oljilla päällystetyllä lattialla. Kesäisin kukonpojat pääsevät ulkotarhaan ja saavat toteuttaa lajilleen ominaista elämää. Kukonpojat syövät oman tilan pelloilla kasvanutta viljaa, eikä niitä ruokita soijalla.

 

Kukonpoikien kasvatuksessa ja käsittelyssä noudatetaan tiukkoja hygieniamääräyksiä. Kukonpojat teurastetaan alihankintatyönä siipikarjan käsittelyyn erikoistuneessa laitoksessa, Keltasiipi Oy:ssä.


Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Herrakunnan lammas

Puolikas karitsa, sisältää viulun
9 kg

Puolikas karitsa, sisältää viulun
18,50 €/kg
166,50 €


Seuraava toimitus: 08.11.2017