Yllätä käsintehdyillä täyslihaburgereilla!

Kotitilan Burgeriboxilla loihdit helposti superherkullisen aterian. Käsintehdyt briossi-sämpylät ja mehevät 100% naudanlihapihvit takaavat onnistuneen herkkuaterian!

Tilaa raaka-aineet helposti kotiovellesi ja yllätä herkkuaterialla!

4kpl Väyrysen leipomon käsintehtyä Briossisämpylää

Väyrysen perheleipomossa leivotut Briossisämpylät ovat täydellinen lähtökohta onnistuneeseen Burgeriin. Halkaise sämpylät ja paista rapea pinta pannulla tai parilalla.

4kpl á 150g 100% Naudanlihan burgeripihviä

Kotitilan naudanliha tilataan eri tuottajilta aina saatavuuden mukaan ja täten varmistamme tuoreuden kaikissa naudanlihatuotteissamme. Kotitilan naudanliha on aina nurmiruokittua, vapaan pihvikarjan lihaa ja se tulee meille tuoreena leikattavaksi ja jauhettavaksi.

100g siivutettua Kotitilan palvikylkeä

Kotitilan oman myymälän keittiössä palvattua ja siivuksi leikattua possun kylkeä. Possunliha tilataan Björkensin tilalta, joka on yksi ainoaita tiloja suomessa joka kasvattaa, käsittelee ja jalostaa lihansa. Tällä varmistetaan eläimen hyvinvointi koko ketjussa ja laadun seuranta on täysin omissa käsissä.

4 siivua Aitoa Jukolan Juuston Cheddaria

Juustonvalmistuksen romantiikka elää Leivonmäellä. Kokeneiden juustomestarien käsissä perinteistä ja ainoaa oikeaa valmistustapaa vaalien valmistuu Aito Cheddar jonka tarina alkaa Jukolan oman tilan tuoreesta aamulypsyn maidosta.

Kotitilan herkullista ja sopivan tulista BBQ-kastiketta

Halusimme varmistaa täydellisen BBQ-kasitikkeen burgereillemme, joten keitämme oman kastikkeen myymälämme keittiössä. Kotitilan BBQ-kastike on erittäin runsaan makuinen ja juuri sopivan tulinen.

Kotitilan raikasta Ranch-majoneesia

Burgeriin raikkautta ja pikanttia makua antaa Kotitilan oma Ranch majoneesi. Majoneesi valmistetaan myymälässämme Kuorttisen luomukanalan munista.

Yllätä herkkuaterialla ja tilaa raaka-aineet helposti suoraan kotiovellesi toimitettuna!

Tilaa uutiskirje

Delivery truck

Tarkista saatavuus alueellasi

Tarkista lähin noutopiste täältä

Tilaa Kotitilan uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme niin saat aina ensimmäisenä tietää Kotitilan uutisista ja tarjouksista!