myymälä panorama 2024

Toimitamme laadukkaita Kotitila-tuotteita kotiovellesi ja yrityksille!

Pääkaupunkiseutu ja lähialueet

Verkkokaupan kautta voit helposti tilata tuotteitamme joko noudettaviksi myymälästämme tai noutopisteestämme Järvenpäässä, sekä kätevästi kotiin kuljetettuna 18,90€/kuljetus. Tilausikkuna seuraavan viikon perjantain verkkokauppatilauksille umpeutuu aina sunnuntaisin klo 21.

Noudot

Helsingin myymälästä sekä Järvenpään noutopisteestämme ovat verkkokauppatilaukset noudettavissa myös perjantaisin. Helsingin myymälämme palvelee ti-pe klo 10-18 ja lauantaisin klo 10-16.

Postitus

Postitamme ei kylmäkuljetusta vaativia tuotteita koko Suomeen. Postitse voit tilata: talit, voiteet, pikajauhista, siemennäkkäriä, hunajaa, chilikastikkeet sekä muut säilykkeet ja kuivatuotteet.

Pakasteet ja kylmärahti – Muu Suomi

Voit tilata pakaste- ja kylmärahtina kaikkia tuotteitamme myös muualle Suomeen. Toimituksen hinta on 100€/lava (1-400kg). Erillirahtitilaukset sähköpostitse asiaskaspalvelu@kotitila.fi.

Tietoa Kotitilasta

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaa uutiskirje

Tarkista saatavuus alueellasi

Delivery truck

Yhteistyössä

Kotitilan myymälä Helsingin tukkutorilla toimii myös Kakkutalo Gilan noutopisteenä. Myös Kotitilan verkkokaupan tilaukset voi halutessasi tilata noudettavaksi Järvenpäähän!

Tilaa kakut kätevästi netistä ja nouda tukkutorilta toivomanasi ajankohtana.

Kakkutalo Gilanin sivulle pääset tästä.

Kotitilan myymälästä Helsingin tukkutorilta voit noutaa Saloniemen juustolan verkkokauppatilauksesi aina tiistaisin klo 14 jälkeen.

Aidot maalaisjuustolan tuotteet keskeltä Helsinkiä!

Saloniemen juustolan verkkosivulle pääset tästä.