Kotitila logo banner

Kotitilan Naudan Luuliemi 300ml

”Grass fed” nöt benmärgsbuljong 300ml

6.90

Tuotteen tiedot:

Valitse vaihtoehdoista: Maustettu (Ainesosat: Nurmiruokitun naudan ydin- ja selkäluut, jänne, vesi, merisuola 2%, yrttimauste, pippuri, sipulijauhe, laakerinlehti) tai Suolattu (Ainesosat: Nurmiruokitun naudan ydin- ja selkäluut, jänne, vesi, merisuola 2%)

Kotitilan Naudan Luuliemi 300ml ”Marrow bone broth” on haudutettu kotimaisen, nurmiruokitun naudan ydin- ja selkäluista sekä kinnarjänteistä.

Luulientä haudutetaan Kotitilalla kauan, jotta luista saadaan liemeen mahdollisimman paljon ravintoaineita. Haudutus vapauttaa kollageenin ja sulattaa luuytimen liemen joukkoon.

Luuliemi sisältää runsaasti myös aminohappoja, kollageenia ja mineraaleja. Se on usein hyväksi myös suoliston toiminnalle ja parantaa näin myös kehon omaa vastustuskykyä tehokkaasti.

Luuliemen puhdistavat ominaisuudet kaliumin ja glysiinin ansiosta tukevat solujen ja maksan puhdistumista.

Tuote on purkitettu säilykkeenä lasipurkissa ja säilyy avaamattomana jääkaapissa 3kk, avattuna  viikon.

Lihan/luun alkuperämaa: Suomi

Köttets/benens ursprungsland: Finland

TUOTETIEDOT

Luuliemi on saavuttanut suosiota viime vuosina sen väitettyjen terveyshyötyjen vuoksi. Jotkut luuliemen mahdollisista terveyshyödyistä ovat:

Runsaasti ravintoaineita: luuliemi on hyvä useiden ravintoaineiden lähde, mukaan lukien kalsium, magnesium, fosfori ja muut luuston terveydelle välttämättömät mineraalit.

Nivelten terveys: Luuliemi sisältää glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka ovat rustossa olevia yhdisteitä. Nämä yhdisteet voivat auttaa vähentämään nivelkipua ja tulehdusta, mikä tekee luuliemestä mahdollisesti hyödyllistä henkilöille, joilla on niveltulehdus tai muita nivelsairauksia.

Suoliston terveys: Luuliemessä oleva gelatiini voi auttaa tukemaan suoliston terveyttä parantamalla ruoansulatusta ja vähentämällä ruoansulatuskanavan tulehdusta. Se sisältää aminohappoja, kuten glutamiinia, jonka tiedetään tukevan suolen limakalvon eheyttä.

Ihon terveys: Kollageeni on proteiini, jota löytyy luista, ihosta ja sidekudoksesta. Luuliemi on hyvä kollageenin lähde, joka voi auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja kosteutta, vähentämään ryppyjen esiintymistä ja edistämään ihon yleistä terveyttä.

Immuunituki: Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että luuliemestä löytyvät aminohapot ja kivennäisaineet voivat tukea immuunijärjestelmää. Esimerkiksi aminohapolla glysiinillä on osoitettu olevan anti-inflammatorisia vaikutuksia ja se voi auttaa tukemaan immuunijärjestelmää.

Nesteytys: Luuliemi on enimmäkseen vettä, mikä voi auttaa pitämään sinut nesteytettynä, varsinkin jos käytät sitä lämpimänä juomana.

Painonhallinta: Luuliemessä on vähän kaloreita, mutta se voi olla melko täyttävä korkean proteiinipitoisuutensa vuoksi. Luuliemen lisääminen ruokavalioon voi auttaa sinua tuntemaan olosi täyteläiseksi ja tyytyväiseksi, mikä saattaa auttaa painonhallinnassa.

Luuston terveys: Luuliemestä löytyvät mineraalit, kuten kalsium ja fosfori, ovat tärkeitä luun tiheyden ja lujuuden ylläpitämisessä, mikä on ratkaisevan tärkeää osteoporoosin ja muiden luuhun liittyvien sairauksien ehkäisyssä.

On tärkeää huomata, että vaikka luuliemi voi tarjota näitä mahdollisia terveyshyötyjä, tarvitaan lisää tutkimusta, jotta voidaan täysin ymmärtää sen vaikutukset ihmisten terveyteen. Lisäksi yksilölliset reaktiot luuliemeen voivat vaihdella, ja sitä tulisi nauttia osana tasapainoista ruokavaliota sen sijaan, että se luottaisi siihen parannuskeinona.