Kotitila logo banner

Kotitilan ”All in” jauheliha 1-10kg (nurmiruokittu, tuore)

”All in” Nöt-malet 1kg, 5kg eller 10kg (Nöt, fett, lever, hjärta, njure och benmärg)

18.90170.10

Tuotteen tiedot:

Kotitilan ”All in” -jauheliha on erittäin ravinnerikas erikoislihatuote (pakataan n. 500g vakuumipakkauksiin)

Sisältää nurmiruokitun naudan lihaa, maksaa, sydäntä, munuaista ja luuydintä. Rasvapitoisuus n. 20%.

Ostamalla suuremman erän kerralla säästät hinnassa.

Myyntierät: 1kg, 5kg ja 10kg

Lihan alkuperämaa: Suomi

Köttets ursprungsland: Finland

TUOTETIEDOT

Naudan elimet, joita usein kutsutaan ”eläimenosiksi”, sisältävät erilaisia ​​elinlihaa, kuten maksan, sydämen, munuaiset ja luuydintä. Vaikka jotkut ihmiset saattavat pitää ajatusta elinlihan kuluttamisesta epämiellyttävänä, ne ovat itse asiassa erittäin ravitsevia ja tarjoavat useita terveyshyötyjä:

1. Runsaasti ravintoaineita: elinlihat ovat tiiviisti täynnä välttämättömiä ravintoaineita, kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja aminohappoja. Esimerkiksi maksa on erinomainen A-vitamiinin, B12-vitamiinin, raudan, kuparin, folaatin ja riboflaviinin lähde. Sydänlihassa on erityisen paljon CoQ10:tä, antioksidanttia, jolla on ratkaiseva rooli energiantuotannossa.

2. Paljon proteiinia: Elinlihat ovat erinomainen korkealaatuisen proteiinin lähde, joka on välttämätöntä kehon kudosten rakentamiselle ja korjaamiselle. Proteiinipitoisten ruokien, kuten naudan elinten, nauttiminen voi tukea lihasten kasvua ja ylläpitämistä.

3. Tärkeiden vitamiinien ja kivennäisaineiden lähde: Elinliha sisältää välttämättömiä vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka saattavat puuttua muista elintarvikkeista. Esimerkiksi maksa on poikkeuksellinen A-vitamiinin lähde, joka on elintärkeää näön, immuunijärjestelmän ja ihon terveydelle. Munuaiset sisältävät runsaasti B-vitamiineja, erityisesti B12-vitamiinia, joka on välttämätöntä hermojen toiminnalle ja DNA-synteesille.

4. Tukee immuunijärjestelmää: Elinlihan runsas ravintoainepitoisuus, mukaan lukien A-, D- ja E-vitamiinit sekä sinkki ja seleeni, voivat auttaa tukemaan tervettä immuunijärjestelmää. Näillä ravintoaineilla on tärkeä rooli immuunitoiminnassa, antioksidanttipuolustuksessa ja tulehduksen säätelyssä.

5. Kohottaa energiatasoa: Elinlihat sisältävät runsaasti rautaa, kivennäisainetta, joka on välttämätön hemoglobiinin tuotantoon ja joka kuljettaa happea veressä. Rautapitoisten ruokien, kuten naudanlihan elinten, nauttiminen voi auttaa estämään raudanpuuteanemiaa ja lisäämään energiatasoa.

6. Edistää aivojen terveyttä: Elinliha sisältää runsaasti ravintoaineita, kuten omega-3-rasvahappoja, koliinia ja fosforia, jotka ovat välttämättömiä aivojen terveydelle ja kognitiivisille toiminnoille. Näiden ravintoaineiden nauttiminen voi auttaa tukemaan muistia, keskittymistä ja yleistä aivojen toimintaa.

7. Tukee sydän- ja verisuoniterveyttä: Tietyt elinlihat, kuten sydän, sisältävät runsaasti CoQ10:tä, yhdistettä, jolla on ratkaiseva rooli energiantuotannossa ja antioksidanttisessa puolustuksessa. CoQ10 on yhdistetty erilaisiin sydän- ja verisuonihyötyihin, mukaan lukien sydämen terveyden parantamiseen ja sydänsairauksien riskin vähenemiseen.

Kaiken kaikkiaan elinlihan sisällyttäminen ruokavalioon voi tarjota laajan valikoiman terveyshyötyjä niiden runsaan ravintoainepitoisuuden vuoksi. On kuitenkin olennaista nauttia niitä osana tasapainoista ruokavaliota ja kohtuudella, koska tiettyjen ravintoaineiden, kuten A-vitamiinin, liiallisella nauttimisella voi olla haitallisia vaikutuksia.